Muzikaal evenement Stichting Hulp Wadduwa

Op 11 december 2022 bij Van der Valk Hotel Nuland

Prachtige line-up voor muzikaal evenement Stichting Hulp Wadduwa

In maart 2020 bestond Stichting Hulp Wadduwa (SHW) 15 jaar. Een jubileum dat we heel graag wilden vieren. Vanwege de situatie rondom Corona, is dit toen niet mogelijk geweest, maar in december 2022 doen we dit alsnog.

Op 11 december 2022 vieren we bij Van der Valk Hotel Nuland het feestje met bekenden, sponsoren en bedrijven die ons steunen. Het wordt naar verwacht ons laatste grote evenement op deze manier, dus we willen er iets speciaals van maken.

De middag zal starten rond 13.00 uur en duren tot ongeveer 18.00 uur.

Het wordt een aaneenschakeling van optredens van fantastische artiesten.

Orkest ‘Full Stage Collective’ zorgt voor de muzikale invulling van de middag samen met Sander Luurssen, Eric Baghuis en als hoogtepunt een optreden van Ben Cramer. Ook wereldberoemde modeontwerper Addy van den Krommeacker zal een verrassingsoptreden verzorgen.  De presentatie van hele middag is in handen van tv-presentator Harold Verwoert.

Daarnaast is er zoals altijd weer een loterij met mooie prijzen.

Alle opbrengsten deze middag zijn voor onze projecten in Sri Lanka die onze ondersteuning dringend nodig hebben. Zo bouwen we huizen voor mensen die geen huis meer hebben, ondersteunen we studenten met de studiekosten en hebben we voedselpakketten voor eerste levensbehoeften, want door de verslechterde economie zijn er veel gezinnen in nood geraakt.

Je kunt bij dit fantastische evenement aanwezig zijn. Kaarten kosten € 15,00 en zijn te bestellen via adengeertvanlokven@gmail.com.

We hopen je op 11 december te kunnen begroeten bij Van der Valk Hotel Nuland.