Een tuk tuk voor Sri Lanka

Nimesh woont in Sri-Lanka en is 32 jaar jong en is helaas door een bedrijfsongeval niet meer in staat zijn werk als timmerman en dakdekker uit te voeren.

Zoals u op de foto kunt zien zijn zijn leefomstandigheden verre van ideaal en leeft hij in een huis van klei en golfplaten. 

Nimesh komt in verband met zijn vooropleiding niet in aanmerking voor een omscholing en zal daardoor op eigen kracht, zonder hulp van buiten, in zijn inkomen moeten voorzien. Stichting Hulp Wadduwa heeft besloten te doen wat in haar macht ligt om Nimesh te helpen en vraagt daarom uw hulp. 

Nimesh is in bezit van een rijbewijs, en hij wil dit inzetten door zijn diensten aan te bieden op een tuk tuk zodat hij daarmee zijn dagelijks brood kan verdienen. Hij hoopt daarmee een klantenkring op te bouwen onder de plaatselijke bevolking en bezoekende toeristen. Helaas heeft Nimesh geen geld en aangezien hij geen onderpand heeft kan de bank hem geen geld lenen waardoor hij geheel op zichzelf is aangewezen. SHW wil graag haar netwerk mobiliseren en wil daarmee een beroep doen op u, als trouwe volger van onze projecten. Iedere donatie, groot en klein is van harte welkom en we zouden het prachtig vinden als we Nimesh hiermee in het zadel kunnen helpen. Helpt u mee?

Om de tuk tuk te financieren hebben we uiteindelijk €5000,- nodig. Een flink bedrag maar draagbaar als we met zijn allen iets kunnen missen. Mocht u Nimesh een warm hart toe dragen en u bent in de gelegenheid om te helpen dan komt het goed terecht en hopen we Nimesh over een tijdje een goed bericht te kunnen brengen.

Inmiddels is het bedrag bij elkaar. De tuk tuk is gekocht. U kunt op de homepagina de foto’s bekijken van de nieuwe tuk tuk en hoe blij Nimesh er mee is. Heel hartelijk bedankt.

Ad en Geert.