Hoe gaat het met de zoon van Indy?

Update 18 januari 2021

Het gaat goed met Naveen. Ze hebben met de operatie alles kunnen verwijderen. De hechtingen zijn er ook uit. Nu is hij aan het herstellen. Hij heeft ons onderstaande afbeelding gestuurd om iedereen te bedanken

 

 

 

 

 

 

Indi stuurde ons onderstaande brief.

“Hi dear ad and Geert, 

Just finished with doctor and already released stitch. And put New medicine and plaster. He right up New medicine from the pharmacy for one month. Day after he can get bath. 

Now we are waiting for the medical. 

Thank you very mach for everything. What you did dear my friends ad and Geert 

Greetings Indi sherani and Naveen.”

Update 10 januari 2021.

Er was in korte tijd genoeg geld binnengekomen voor een operatie voor Naveen. Hij is afgelopen week geopereerd, het is allemaal goed gegaan.  Nu is hij thuis, heeft veel medicijnen en moet rusten. Wij houden u ook de hoogte van zijn herstel.

Wij willen iedereen bedanken die het mogelijk heeft gemaakt deze operatie zo snel en goed uit te kunnen voeren. Hartelijk dank.

6 december 2020

Velen van u kennen Indy als één van de peilers waar onze stichting op draait. Sommigen onder u hebben een rondreis gemaakt op Sri Lanka waarbij Indy als chauffeur en reisleider optrad. Vandaag bereikte ons het trieste nieuws dat zijn 21 jarige zoon ernstig ziek is geworden door een hersentumor. Uiteraard verschrikkelijk nieuws voor Indy en zijn familie en wij zijn ook als Stichting Hulp Wadduwa in gedachten bij hen.

Het goede nieuws is dat de tumor operabel is. Voorts zijn er 2 mogelijkheden :

1. Een operatie in een staatsziekenhuis met lange wachttijd of

2. Een behandeling in een privékliniek die direct kan starten als er een bedrag van €4500,- oftewel 900.000 rupi beschikbaar is. Helaas kan Indy dit niet betalen. Als Stichting hebben we dan ook besloten om €2000,-  bij te dragen en we hebben toezeggingen voor een bedrag van €1500,-. Dat betekent dat we nog dekking – donateurs zoeken voor een bedrag van €1000,- zodat we Indy en zijn zoon kans geven op een toekomst.

Misschien kunt u ons helpen of kent u mensen die hieraan kunnen en willen bijdragen. Alvast dank.

Hieronder kunt u een donatie doen.

Bedrag

U mag ook een bijdrage storten op onze rekening
tav Zoon van Indy Rabobank NL76 RABO 0162 6442 13