Een prachtig vakantieland

Sri Lanka is een prachtig vakantieland om te bezoeken. U kunt er tijdens de meest fantastische rondreizen ook een bezoek brengen aan een van de projecten van ‘Stichting Hulp Wadduwa’.
Via het kleinschalige en lokale reisbureau “Shehany Tours”, gerund door twee Sri Lankanen eigenaar Sharmen en chauffeur/gids Indragith, komt u op de mooiste plaatsen in Sri Lanka. Allebei spreken zij goed Engels en zelfs een beetje Nederlands. Ook zijn zij onderdeel van het vrijwilligersteam in Sri Lanka en kunnen u dus alles vertellen over SHW. Ook kunnen zij u een aantal van deze projecten laten zien.
Door de kleinschalige opzet bent u bij Shehany Tours verzekerd van persoonlijk contact en kunt u heel gemakkelijk een rondreis op maat samenstellen. Om u ideeën te laten opdoen, vindt u op de site van ‘Shehany tours’ voorbeelden van rondreizen, maar die kunt u dus naar hartelust combineren of aanpassen.
Omdat bijna alle rondreizen op maat worden besproken, is het moeilijk om standaardprijzen te geven. Stuurt u ons daarom een bericht via de site met uw wensen en wij doen u z.s.m. een voorstel op maat.

Meer informatie

U kunt ook een e-mail sturen naar adengeertvanlokven@gmail.com. Denkt u bij het boeken van een reis naar Sri Lanka ook aan het volgende: Wanneer u op reis gaat is het belangrijk om weer gezond terug te komen. Bij het vaccinatiecentrum kunt u terecht voor een persoonlijk en deskundig reisadvies. U vindt ons in Nijmegen, Wageningen en ’s Hertogenbosch.
Kijk voor meer informatie op www.vaccinatiecentrum.nl.